Nu har vi flyttat . . .

publicerat i Allmänt;
Nu har vi flyttat klart, elr ja nästan iaf. Lägenheten är verkligen super fin jag kan inte bli mer nöjd än vad jag är nu. Dock har inte köksbordet kommit. Igår när vi va färdiga med all bärning och mublering så kom Ellen , Tobias och Andre förbi och vi spelade nintendo wi elr vasd de heter, as skoj =)

Just ja jag har inte hunni skriva hiur de va då vi arbetade på x3m heller, de har varit så otroligt mkt nu sedan jag om hem från Kanarieöarna jag har knappt sovit. Men nu blir de ändrning på de =) Iaf så när vi jobbade på x3m (en av umeås partyst'llen) så hade vi så himla skoj att vi funderar på att fortsätta jobba där. De skulle vara kanon kul, men vi få se! Nu ska jag släcka ner och krypa ner i sängen jag ska jobba i morgon , heeela långa dagen.


hare så bra <3

Min bästa julklapp

publicerat i Allmänt;
Min bästa julklapp fick jag idag av Erica och Ellen. Dom är helt sjukt knäppa jag fattar inte var de får alla ideer ifrån, de jag fick va iaf en VANDRANDE PINNE!! HAHA! Men hon är söt, jättesöt faktist Lotta heter hon. Dock lämnade jag henne i lägenheten inatt hon får sova förstanatten =)


(Som tur är så är inte Lotta denna gigantiska träbit =) Hon är
aningens mindre .. )

Fredag

publicerat i Allmänt;
VILKEN KVÄLL IGÅR! Helt kanon det är allt jag har att säga tack så mycket allehopa =) 

Jag har precis kommit hem från stan var tvungen att åka ner och köpa mig ett par svarta jeans , de va någon som ringde igår och frågade om vi kunde jobba på x3m ikväll de är tydligen slutsålt så de behövdes mer som jobbade självklart svarade jag och Erica ja =) De kan ju inte bli tråkigare än att ligga hemma och bara vänta på morgondagen, eller? Det återstå att se. Nu ska jag iaf snabba mig ner i duschen och göra mig klar bara två timmar kvar innan jag och Erica ska mötas.

En annan bra sak är att jag har faktist varit och kolla in lägenheten idag för första gången och den va super snygg, jag trodde verkligen inte att den skulle vara såhär bra, jag kan ta massabilder i morgon och lägga in på bloggen =) Nu ska jag kila harebra <3