...

publicerat i Allmänt;
Fredrik bara sover och sover. Jag har tråkigt och vet inte vad jag ska ta mig till nu plugga är nått jag borde men verkligen inte orka. Jag funderar på att hämta in min kära resväska och börja packa lite smått =) De skadar inte att börja itid. Puss

Mysig hemma dag

publicerat i Allmänt;
Idag blir det världens lugnaste dag , kommer verkligen inte göra nått. Vi ska bara mysa i soffan och glo på tv =) Jag har inte fått några bilder från festen än , men snart snart !!

Underbara liv

publicerat i Allmänt;
Har inte skrivit på några dagar men detta är bara för att jag verkligen inte ha hunnit. Det är så mkt jag måste göra innan vi åker iväg utomlands vilket vi gör nästa onsdag ( 10 / 12 ) och jag lääääängtar som tusan nu. Men nu har jag allt under kontroll , måste ju fixa med alla prov som vi ska göra nu. Lärarna sätter självklart alla prov i slutet så jag måste flytta alla proven två veckor tidigare än vad alla andra ska göra dem, men det är så livet är jag ska ju inte klaga =)

Denna helg ha varit underbar, vi har mys hemma sedan varit på julbord med MASSA folk super gott och sen festade vi kan det bli bättre =) Jag har även varit ner på stan i lördags och införskaffade ett jättesött siden nattlinne ,  nya underkläder , jeans och ett party linne. Ska lägga in bilder sen på allt även från festen =)

Nu ska jag göra mig en kopp te , harebra!