Vilken underbar Fredag,

publicerat i Allmänt;

Vilken underbar Fredag, allt började med att jag åkte hem till mormor o morfar och tog det allmänt chill läste klart min bok (Ego Girl) och den har verkligen varit super bra , jag kan hålla med om att den var lite rörig men mycketmycket bra. Måste säga att hon va min "idol" innan jag började läsa boken bara för att honär så cool och nu efter boken så har hon blivit ännubättre hur nu de gick till? =) As bra bok iaf!!
Efter det kom Erica förbioch vi följdes åt hem till Emelie som hade födelsedagsfika ,super mysigt! Sen vart det rakavägen in till stan och jag snabbade mig för att hitta allt jag skulle köpa men han dock bara köpa en "klänning " som jag tror jag ska ha i morgon på middagen med Fredriks mamma och hennes kille. Men jag vet ej ,ska in en sväng i morogn omjag hinner =) JAg besökte även Andre på hans jobb innan vi drog oss vidare mot ishallen där vi kollade hocket Björklöven mot Huddinge , självklart vann de lag vi hejjade på.

Nu sitter jag hemma i sängen i mormors sköna tröja jag tog med mig från henne idag (men hon vet inte om de än ..) och ska snart börja läsa lite bok , MINA NYA BÖCKER KOM IDAG!! Jag vet att det är lite tragiskt att ligga hemma och läsa en fredags kväll men jag är fortfarande jätte hostig och inte helt frisk så det blir skönt med en liten läskväll nog för att klockan är elva =)


Här är tröjan jag hittade hos mormor , hur skön som helst!!


Min lilla läshörna hos mormor o morfar =)


André , han har verkligen roligt under sina arbetstimmar =) , men det är
klart jobbar man på en leksaksaffär kan man ju klä ut sig !!


Hockey matchen , Björklöven VS Haddinge

outfit!

publicerat i Allmänt;

Till detta min sjukt snygga jacka jag köpte igår =)
Blir nog perfekt
!