Hund?

publicerat i Allmänt;
Nu har Fredde tjatat hur länge som helst om hund , måste erkänna att jag börja ge med mig en aning. Jag var helt emot till en början men nu , jag har fått en helt annan syn på den lilla rackaren. Om de nu blir en vovve så blir de inte förens vi får den nya lägenheten som är mkt större än den nuvarande och de blir en Fransk bulldog.

Här har vi den lilla krabaten =)Men man vet aldrig , hund är ett STORT steg i livet.

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Shit vad jag mår dåligt, hosta, feber , ont i öronen och massvis med snor kan de bli bättre? Jo jag glömde vi har redovisning idag för 2:orna, jättekul. Kommer stå där framme och snora massvis! USCH!

Jaja nog med klagomål , vi slutar ju efter redoviningen =) Då ska jag ta med min prins och köpa skor som han ska ha på studenten och förhoppningsvis hitta skor till mig , måste ha två par nya de kan inte vara så svårt ?

Ojoj tiden går så fort nu måste vi köra ett sista genrep och sen hålla tummarna och be till högre makter.

Hemma igen =)

publicerat i Allmänt;
Japp nu är jag hemma från sthlm och jag kan lova att vi har haft de underbart bra. Vädret var rena utomlands så de va kjol och linne som gällde dock inte för mig , jag fick feber och hosta just innann vi åkte.. Det vi har gjort under helgens dagar är , SHOPPA , sola , partajja kan dde bli bättre?

Just nu ligger jag på soffan och tycker riktigt synd om mig , för några minutersedan var jag och Fredrik och kollade in en ny lägenhet som vi kommer ta om vi får , de hade varit någon där i lördags och kollat men jag håller tummarna! På onsdag skulle hon ringa upp och då får vi veta. Jag orkar dock inte skriva mer nu jag måste vila , i morgon kommer bilder och annat skoj från helgen och dagen =) Puss