Jobbar och de regnar

publicerat i Allmänt;

Idag är sista dagen jag jobbar innan vi åker iväg till Turkiet , dock åker vi inte förens nästa onsdag så lite drygt en veckan till blir jag hemma i detta skit väder. Varför måste de regna nu sista dagen på jobbet? De kommer bli en lång dag förhoppningsvis kommer de ändå lite folk.

När jag kommer hem idag ska jag lägga mig på soffan göra mig en kopp te och läsa lite bok , de känns som att de är evigheter sedan jag bara låg ner och chilladedillsås. Men jag klagar inte jag har haft fullt upp med flytten och de har varit  roligt.
I morgon ska jag nog ner på stan och kanske förbi expo och någon blommaffär , behöver rätt mycket blommor nu till alla stora fönster och framförallt till min älskade balkong =)Nu ska jag nog klicka in på IKEA och kolla om de har något =) Hade tänkt skriva en lista på allt jag måste införskaffa så jag spara lite tid då jag väl kommer dit. Ha en bra dag!

Äntligen har vi flyttat

publicerat i Allmänt;
Äntligen har vi flyttat, dock är de mycket kvar att göra. Inatt vad de tredje natten på Grubbe och de känns fortfarande spännande att komma hem. DE var betydligt större än vad jag mindes och vi har alldeles för lite möbler men de kommer. Jag har planerat in ett IKEA besök då  vi kommer hem från Turkiet =) Men iaf så trivs jag super bra i nya lägenheten och de är mycket finare än vad jag kunde tänka mig. Jag tog lite bilder med mobilen första dagen som ´jag hade tänkt lägga upp nu.

HALL


TV-RUM


TVRUM (Man kan även se min garderob)


TVRUM


SOVRUM


SOVRUM


DATARUM

Tyvärr tog jag ej någon bild på kök , toan och min garderob.

Måndag

publicerat i Allmänt;

Ännu en dag på jobbet, men denna dag har gått otroligt fort och de har varit mtk trevligt =) Nu ska jag hem käka lite middag sedan göra en stor kopp te och läsa en utav mina böcker. Kan de bli en bättre efter middag? Erica och Tobias kommer efter åtta någon gång och ska vi se lite film och bara mysa.
På fredag får vi nycklarna till lägenheten , dock jobbar jag men de känns ändå lika spännande. Ne nu måste jag bege mig hemmåt.

Ha en bra eftermiddag