Magsjuka

publicerat i Allmänt;
Japp , nog fick jag magsjuka alltid så dagarna efter jul var inte alla lika bra men nu är vi friska och glada. Dock inte allt för positiv över att jag jobbade idag på nyårsafton och även i morgon så de blir inge party ikv vilket är trist... Men vi får taigen de sedan när vi åker till fjällen =)

Nog om tråkigt jobb .. De senaste dagarna har vi gjort endel inköp , riktigt bra inköp också. Igår var vi och beställde en ny säng hur underbart blir inte de , vi byter från en 120 säng till en 180. Undra om den kanske blir för stor? De kommer iaf att kännas konstigt men den var så underbart fin!
Sen väntas 2 paket från H&M fyllda med kläder. Sen ett paket från någon hundaffär med en gortex overall till Elltio. Och iaf jag har tur så kommer Fredde att tapetsera om köket och måla om extrarummet nu under de närmsta dagarna!!


Är den inte fin =)

underbart!

publicerat i Allmänt;
Jag hatat när man publicerar ett inlägg sedan försvinner de... Men de är bara att skriva ett nytt...

Min jul har varit underbar och jag fick vverklige otroligtbra julklappar mer än vad jag kunde önska mig =) Tyvärr fick Fredde magsjuk på julaftonskvällen men de är sådant som händer, bara inte jag blir sjuk nu...

Igår vart de m¨ånga timmar på affärerna här i 'Umeå och många inköp också , dock inte så mkt på rea men vad gör de. Jag måste säga att jag verkligen håller mitt löfte om att göra mer för mig själv och jag älskar de, mins inte när jag sist köpte såhär mkt till mig och på måndag skq jag boka tid hos frissan. Efter de är jag som en ny person. Nya naglar, nya kläder och nytt hår.
Efter shoppingturen igår vart de en hemmakväll med Ellen ,Erica och en vinflaska mycket trevligt.Vi bestämmde att i mars ska vi ta med våra män till hemavan för en veckas semester =)

Gårdagens outfit:

nya naglar

publicerat i Allmänt;
Äntligen har jag mina älskade och de är verkligen sper snygga =)

Franskmanikyr med röda stenar på ..


Hade även min  supersnygga kofta som jag köpte igår