Lördag = Skoterdag

publicerat i Allmänt;
Godmorgon =)

Gud vad jag sover bra här hemma hos mamma och pappa , somnade runt elva i går och vaknade vid åtta =) Dock låg jag kvar i sängen till nio så himla skönt! Men nu är jag nere och ska göra mig i ordning för en utedag på skoter , jag kännre mig som ett barn på julafton vill ut nu nu nu! Men då måste vi tanka och packa osv det tar lång tid , men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Heheh.

Ne nu har jag inte tid att blogga mera , ha det så bra idag kram!

Jag är redan less på lägenhet ...

publicerat i Allmänt;
Jag är redan less på lägenhets livet , haha! Jag känner mig så instängd , men praktiskt är det om något går sönder blir de inte så dyrt så fördelar finns de med lägenheter men ändå , att bo i hus är mer självständigt ! Självklart kommer de dröja innan jag ens kommer fundera på att bygga mig ett eget hus på riktigt =) Men man få drömma , har man ingen framtid att drömma om så vad ska man då leva för ? Alla ha drömmar!

Jobb

publicerat i Allmänt;
Nu har jag kommit från stan och ut på landet till mamma och pappa dock är dom inte hemma, vår nya skoter har kommit så de är där och hämtar den. Men nu har min älskade söta broder äntligen kommit hem så jag har lite sällskap , dock åker jag och jobbar nu om några minuter. Känns så sjukt tungt nu innan man har tagit sig iväg men det ska nog gå bra ändå , ska jobba med Jenny och då brukar tiden gå super fort =)

Ha det bra så länge, puss!