Torsdag

publicerat i Allmänt;
Resan är nu bokad och betald så den 28/8 åker vi och hemresan är två veckor senare , de koommer bli underbart med semester. Efter att vi var på resia igår tog vi de lungt i några timmar men sen efter middagen begav vi oss till Kaggen och Alex som har flyttat på haga , där vart de party och de slutade på Olearys dock inte som jag hade tänkt men sånt händer.

Nu sitter jag på jobbet och längtar redan tillbaka till sängen , jag älskar bara ligga och slappa , kolla på dåliga tvprogram och dricka te. Men nej nu sitter jag här som tur är jobbar jag med Jenny och Simon så tiden kommer förmodligen gå fort idag =)

Blond?

publicerat i Allmänt;
Dagen vart inte precis som jag hade planerat , men de brukar den aldrig bli nuförtiden? De började med att jag gick ner på stan och kollade runt , kunde inte koncentrera mig riktigt men jag hittade iaf ett par skor som jag kan lägga upp bild på senare. Sen spenderade jag ÖVER två timmar hos frissan och vart verkligen inte blond , håret är mer ljusbrunt än blondt... Men men jag ska lägga till egna slingor om två veckor så då kanske de blir bättre =) Efter frissan kom Fredde och vi gick för att hitta skor åt honom vilket vi gjorde ett par jättefina Ecco skor sedan hann jag inte mer på stan så jag åkte hem och la mig på soffan och vaknade nu. Värst av allt är att jag har fått feber , typiskt.. Eller jag glömde vi va inne på Resia idag och bokade eller ja preliminär bokade en två veckors resa , så vi har till i morgon på oss att ändra för vi är inte säkra på att vi vill åka igen till Turkiet =)

om en timma

publicerat i Allmänt;
Om en timma är jag blond igen , eller ja kanske mer guldhårig men de är ett steg i rätt riktining iaf =) Efter frissan kommer Fredde ner och möter upp mig så vi kan gå på Resia och boka utlandsresan!! De är dagens planer , underbart! Nu ska jag bege mig ner mot stan så jag inte kommer för sent =) Hejsålänge