Det går bra nu

publicerat i Allmänt;
Livet leker, synd bara att jag ej kan dela med mig av de. Jag suger på blogga. Men snart kommer jagdela med mig av livet på alla sätt och vis, jag lovar. Just nu måste jag säga att vi taggar Britney Spears nå så mycke jävulskt! =)

Ha ej tid nu , puss!Emma Kristina Jonsson , jag är fanimej bäst!


Du är min andra halva , utan dig inget mig!


Storasyster och lillebror , <3

Nu börjar jag leva!

publicerat i Allmänt;
Äntligen ha vi fått klart de mesta , vi har flyttat , tagit studentn och nu börjar livet på riktigt ,UNDERBART! Idag ska vi chilla dillsås jag är fortfarande jättedåsig efter studentfesten , jag gick inte ens upp ur sägen igår då kan man tänka sig hur jävla full jag var i Onsdags. Men jag hade kul , skitkul faktist. Dock har jag inte några bilder just nu men de kommer.

På måndag börja jag jobba då blir de nästan heltid hela sommaren så de gäller att njuta de dagar man kan =) Nu ska vi bege oss till Erica och Tobbe sen ska vi ner på stan , till skolan och hämta en dator sen handla och efter de åker vi hem , hem till vårt nya hem. Jag tror verkligen vi kommer stortrivas eller jag hoppas de iaf. De är så underbart där ute , tänk er en perfekt stor stuga med vatten precis intill , öppenspis ute på altanen som är inglasad där man kan sitta och läsa eller bara titta ut mot vattnet. De kan inte bli bättre!


EGO!