Vad händer ikv?

publicerat i Allmänt;
Vi kommer till London runt 20:00 så då ska vi upp på hotellet och fixa till oss efter de ska vi besöka de barer som ligger nära hotellet , vi ska träffas klockan 16:00 i morgon så vi hinner nog en shoppingrunda i morgon innnan studiebesöket på metall börsen =) Jag känner på mig att denna resa kommer bli helt sjukt bra =) Jag längtar till jag kan lägga upp bilder nu så ni kan se hur vi har det , vi har precis käkat god mat så alla är super taggade !

Snart får vi äntligen stanna

publicerat i Allmänt;
Snart får vi äntligen stanna och ta lite frisk luft , tror stoppet blir i gävle eller lite närmare umeå men rätt nära iaf =) Tönnebro om jag inte misstar mig helt. Less är vi allihop och riktigt hungriga så mat kommer sitta helt perfekt för oss alla, nu ska jag inte skriva mer ni vet var vi befinner oss på ett ungefär iaf. Hoppas ni ha de bra hemma =)

På bussen till sthlm

publicerat i Allmänt;
Nu sitter vi alla på bussen mot sthlm och gud va jag längter efter en paus redan är superkissnödig och toaletterna på bussen är inget att föredra vill jag säga.Jag hade tänkte lägga upp finfina bilder jag tagit nu på bussen men internet är inte de bästa men vi ska itne klaga vi har ju internet iaf =)

Skriver på någon timme så ni få hör hur de går för oss på resande fot , hoppas bara datorn håller batteriet uppe några timmar till annars vet i gudarna vad vi ska ta oss till =) Nu är vi iaf  utanför övik så vi har lååång resa framför oss. puss!