Söndag härliga söndag

publicerat i Allmänt;
Lägenheten är helt utstädad och alla skoluppgifter är gjorda ( nästan alla ) så nu kan jag slappna av och bara njuta av livet. Är hemma hos mamma och pappa idag och bara myser, jag har varit på den nyöppnade blomsterträdgåreden här i byn och införskaffat lite blommor som jag har planerat. Sen har jag mestades bara njutit av lantlivet , kan de bli bättre änså?
Ibland önskar jag vverkligen att jag bodde på landet men då man väl kommer inte till stan är de hur perfekt som helst. En blandning skulle vara de optimala!

Bilder: Hemma hos mamma och pappaMina blommor jag köpte idag , jag planterade dem själv dessutom!


Nu ska jag gå och vara social med mormor som är här också , =)

Har jag blivit en nattuggla?

publicerat i Allmänt;
Jag som alltid somnade innan 22:00 och vaknade runt 07:00 -07:30 men nu helt tvärt om, jag kan inte sova innan 03:00 och kan sova hur länge som helst. Rätt så märklingt men men vad gör de , jag tycker man får mer gjort på natten , har jag fel? Nu står jag iaf upp i köket och kollar så på progress så jag inte missat något uppgift. Det är sista chansen nu !! Sedan kom jag på att jag ej visat några bilder från vår resa till Sthlm för några veckor sedan , de var jag , Fredde , Freddes syster och Jesper som åkte. Här kommer lite bilder , bättre sent än aldrig =)

GODNATT

Godmorgon

publicerat i Allmänt;
vilken underbar fredags morgon , dock sov vi bara några enstaka timmar men vad gör det? Nu ska vi iväg och handla sen ska jag en snabbis ner på stan och sedan blir de Hörnefors =)

Dagens Outfit