God morgon Tisdag

publicerat i Allmänt;
Vilken jävla skit morgon , allt som jag har gjort har gått åt skogen. Jag menar verkligen allt. Jag önskar att jag fick lägga mig och dra täcket över huvudet och inte kliva upp mer idag. Men tyvärr de går inte så jag måste bitaihop och klara av dagen.

Dagens planer är ;
- Åka på lite affärer med Elin och Erica
- Städa
- MATCH!!

Ne nu m¨åste jag gå och städa upp de elliot har lekt med dvs allt han når ligger runt golven och de ser förtaskigt ut här hemma....


De lilla odjuret gör sig bra på bild. =) 

LÖRDAG

publicerat i Allmänt;

Väldigt dålig uppdatering påmin blogg nu och de blir bättre (så säger jag varje gång ) helt klart. Min lördag har varit helt underbar, först besök av småkusinerna i många timmar vilket var supermysigt, freddes mamma och hennes peder var även på besök . Sedan åkte vi iväg och käkade middag hos mina föräldrar och spenderade resten av kvällen i byn, jag älskar verkligen att vara där ute pålandet. Här kommer bilder från dagen ;

Godnatt , match i morgon så jag måste verkligen sova nu =) Hoppas er lördag vart lika underbar som min!

Godmorgon

publicerat i Allmänt;
Godmogon skitväder, när kommer de fina höstmysvädret? Iaf så är jag himla dålig på att uppdatera bloggen nu men jag skriver så ofta jag kan.

Just nu sitter jag och Elliot i soffan han vill leka och jag är svintrött. vad gör man ? Jag kan inte gå och lägga mig igen för jag har endel saker att uträtta idag.
Ska snart bege mig ner på stan för att färga håret på Emmak =) Sedan ska jag nog och infröskaffa lite saker och ikv blir de träning. Så kommer min torsdag se ut.

Just nu: Trött Emma och pigg Elliot!!