Tisdag

publicerat i Allmänt;
Mycket händer just nu , tiden spriger före och jag hinner inte riktigt med.. Iaf så har Erica och Tobias flyttat in hos oss men flyttar ut på söndag , rätt roligt att de alltid är någon hemma och de finns alltid en massa saker att göra om man är så många i en och samma lägenhet.
Vi har inget internet ännu och jag vet itne vad de beror på men jag har inte tid att fixa de själv så jag får vänta på att Fredde ska göra de .. När han nu gör de.. Men de är så himla mkt hela tiden , vi har haft inflyttningsfest och de var mycket trevligt , eller ja de började trevligt slutade inte fullt lika bra. Vi har fått vår nya soffa som passa utmärkt, nu har vi bara lite saker att införskaffa sen är lägenheten super! På Fredag åker vi iväg ännu en gång på IKEA för att köpa de sista =)

Idag har jag och Erica och Andre strosat omkring på stan och handlat endel. För min del vart de två tröjor , halstuk och mössa , armbadn och en jacka =) Men nu ska jag bege mig mot Hörnefors för att ha innebandy träning.

Lite luddigt inlägg men de är pga tidsbrist och att jag har så mkt jag vill skriva,

Hos Erica

publicerat i Allmänt;
Japp igen , jag kan bara blogga härifrån eftersom min nya dator ej befinner sig hemma hos mig än.. Men i morgon tror jag nog att jag har en helt ny dator i mitt egna hem =)
Jag kom precis från H&M där jag införskaffade ett nytt tränignslinne och en sprotbh. Det är nämligen så att jag har fått en förfrågan om att börja spela innebandy igen och självklart tackade jag ja. Dock är de snart två år sedan jag slutade och jag har inte den belkaste hur de kommer att gå men jag ska iaf ge de en chans vilket känns superkul.

Den senaste tiden eller ja de senaste dagarna har allt varit så bra att de inte är sant. Helgen tillbringade vi på IKEA och självklart gjorde vi en massa fynd dock måste vi åka till baka nästa vecka eftersom allt vi fick hem var inte rätt men de är bara kul. Jag har även börja på en ny "måste köpa på IKEA lista" , haha!
Man kan aldrig gå där för länge och man hittar alltid mer än vad man egentligen behöver. Och idag har vi varit och beställt vår nya soffa och den kommer förmodligen på Fredag vilket passar utmärkt eftersom vi ska ha vår inflyttningsfest då. Sen var vi och kollade på en tv och datorer och detta kommer i morgon tror jag. Kan de bli bättre?
Men nu ska jag ta och göra lite saker och sedan bege mig mot jobbet. Jag bloggar mer ikv!

Såhär ser de ut hemma hos Erica och Tobias för tillfället =)

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Godeftermiddag , vilken underbar höstdag detta är. Jag känner mig så glad och jag älskar verkligen då det är kallt ute men soligt. Jag tog med mig Erica ut på en prommis och nu sitter jag och degar tror jag ska storstäda och försöka organisera lite medan fredik är på jobbet.
Jag känner mig rätt så vuxen nu faktist , jag vet inte riktigt varför men de är en bra känsla måste jag säga. I morgon ska jag och besöka min älskade mamma som är ledig från skolan och sen ska jag bara ta en skön hemmakväll med henne för att vila upp mig inför helgens aktiviteter. Vi ska åka på IKEA på lördag och shoppa en rad olika saker som är mer eller mindre nödvändiga.

Men nu ska jag ta tag i städningen.


Dagens outfit =)