jag är den nya sy gurun

publicerat i Allmänt;
Som jag skrev tidigare satt jag upp halva natten och sydde och de jag lyckades med bäst var då gardinen till köket och soffkuddar. (har aldrig sytt något seriöst tidigare) Jag är jättenöjd med resultatet. Dock gardinen till sovrummet vart inte lika smickrande..Dock passar gardinerna inte riktigt nu med de lila tapeterna men snart sitter våra vita tapeter där och då blir de kanon snyggt! Nu ser de även lite konstigt ut med lampan som sitter ovanför borde som speglar sig i glaset men men. Några nya blommor och kanske stryka gardinen då blir de perfekt.

Soffkuddarna är jag extra nöjd med, jag har aldrig ens försökt sy de tidigare nog för att de inte riktigt vart som de skulle så vart de bra.

Tidig morgon

publicerat i Allmänt;
Godmorgon Fredag. Jag är svin trött med tanke på att jag satt upp med symaskinen halva natten för att få klart ett par gardiner. Dessutom sydde jag helt galet men förhoppningsvis är de inget man tänker på.
Just nu ligger jag helt utslagen på soffan med tända ljus och halvsover medans min pigga Elliot springer omkring som en tok!!
Dagens planer är, sy ett par till gardiner, boka tvätt tid, kanske städa beror på¨humör just då och sedan cykla iväg på jobbet. Detta blir nog ingen rolig valborg men jobba är ett måste =)Igår hade jag och Erica en riktigt mysig kväll, vi cyklade ner på stan och käkade en mysig middag på ett kina ställe. Efter de vart de hem och färgning av håret, jag gjorde mitt brunt så utväxten försvann. Men Erica blekte och la i en färg dock vet jag inte resultatet men hoppas för hennes skull att de vart bra =)

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Oj vad dåligt jag har blivt på att uppdatera nu de senaste dagarna. Men de ändrar jag på här och nu! Hela gårdagen spenderade jag på stan och strömpilen, de vart enhel del inköp, men inget vart gjort här hemma dock. Fredde fick en jättefin skjorta lika så  lillebror. Sen vart de nya blommor till sovrumme, ångrar att jag inte köpte fler så praktiskt med plastbommor. Sen massvis med nya underkläder till mig själv så nu är de köpförbud för min del när de gäller kläder, undantag finns självklart om man hittar något jättte snyggt =)

Dagens planer var att måla klart möblerna dock går de segt på den fronten har bara måla ett varv på en av de två som är omålade... Mer hinner jag nog itne för snart ska jag bege mig mot gymmet vilket känns behövligt. =)

En bild på Fredriks nya tröja och mina första plastblommor någonsin!!