Tisdag

publicerat i Allmänt;
Oj vad jag har sovit bra inatt ingen som snarkade ingen som ville att jag skulle kliva upp. Jag sov till jag  vaknade och telefonen ringde endast en enda gång och efter de kunde jag somna om är de inte underbart? De har nog aldrig hänt tidigare, nu har jag precis käkat frukost i sängen och jag börja tycka de är dags att dra på sig lite kläder och bege mig ut på en prommis och denna gång utan hund. Hoppas alla får en kanon dag =)

Måndag

publicerat i Allmänt;
Hösten är här och jag bara älskar de! Det är så himla mysigt när man får tända ljus, dricka te och ha på sig tjocka stickade koftor och bara mysa i soffan till en bra film. Håller ni med mig? Dock är det inte detta jag har spenderat min dag med, jag har vikt tvätt, handlat, jobbat och städat.
Mina två älsklingar har åkt iväg och blir borta i tre dagar så jag ska vara helt ensam här i stan. Det är första gången sedan vi flyttat hit som jag sover ensam så vi får se hur de kommer sluta, just nu lider jag av svår huvudvärk och om de beror på att jag saknar dom så in i bomben eller om de beror på att jag slutat dricka kaffe de vet jag inte.

Morgondagen blir inte som planerat för tydligen vart kursen jag skulle på inställd eller om den blev framflyttad vet jag inte. Så jag hade tänkt åka iväg och göra endel ärenden, har en lite lista på saker som måste införskaffas nu när de börjar bli kyligt ute. Balkongen behöver nya blommor och jag behöver lite nya träningskläder. Sedan skulle de sitta bra med något gott te. Någon som har förslag på goda téer?

Nu säger jag godnatt =)


Slänger in en bild på denna underbara tjej  <3

Mobilblogg; godkväll allihopa!  Nu har ja...

publicerat i ;

img_4241 (MMS)

Mobilblogg; godkväll allihopa!  Nu har jag intagit soffan med ett glas sunrise vittvin och malaco godisar i salmiak smak. Efter en lång dag som denna med träning och kanon sällskap känns detta som perfekta avslutningen på dagen =) förhoppningsvis kommer Sandra och Mattias förbi och kollar filmen bröllopsfotografen med oss!