Mobilblogg; denna underbara lilla plutt ha...

publicerat i ;

img_0783 (MMS)

Mobilblogg; denna underbara lilla plutt har jag spenderat några timmar med efter jobbet.  Nu har jag precis kommit hem från en långpromenad runt byn med älsklingen och Elliot, nu väntas en efterlängtad sömn så jag får vila upp mig inför morgondagen arbete :)

Mobilblogg; jobbar idag så de blir en "MB"...

publicerat i ;

img_0765 (MMS)

Mobilblogg; jobbar idag så de blir en "MB" nu till jag kommer hem ikv! Jag ska iväg på möte nu sedan iväg och storhandla sedan får vi gäster ikv.  Detta är iaf dagens outfit :)

Måndag

publicerat i Allmänt;
Nu har jag precis kommit hem från jobbet, dock blir de bara en snabbis så jag kan gå en långis med Elliot för klockan tre ska jag tillbaka. De var första dagen med en ny grupp simskolebarn idag och jag tror både veronica och jag vart väligt glatt överraskade. De flesta barnen kunde simma, eller jag dom kunde iaf ta sig från ena kanten till den andra, förhoppningsvis blir detta en bra vecka.

Igår vart som ni ser tavelv'äggen klar (här hemma brukar alltid sådan små saker ta fruktansvärt lång tid) och resultatet vart mycket bra. Nu saknas bara en snygg svart byrå att ha där under =)

Nu tar jag på mig mjuksar och beger mig ut i snöstormen med min lillaplutt.