I morgon åker vi =)

publicerat i Allmänt;
Sista dagen på jobbet idag sedan bär de av mot fjällen tidigt i morgon, UNDERBART! De är mycket som ska hinnas med nu , varför spara allt till sista dagen ?
Snart beger jag mig mot mamma och pappa för att hämta hjälmar , glasögon och allt annats som man borde ta med sig. Ska försöka hitta en bobb och skrana med. Sen blir de att hälsa på kusinerna om dom är hemma och till sist jobb.
Men dagen tar inte slut fasten jag är hemma 22:00 ikv , nej då ska vi börja packa. Kanske blir att städa lite här hemma också. Jag hatar att komma hem och mötas av en stökig bostad.

Nu ska jag betala min parkeringsböter och sen åka =)
Ha en underbar dag ida!


Lördag

publicerat i Allmänt;

Vilket underbart väder synd att de ska vara svinkallt bara. De är verkligen ingen hitt! Fredde är på jobbet så jag och Elliot chilladill i soffan framför Hogan knows best. De är snart jobb som gäller ...
Dagen klädval är; Puffärmad tröja och Jeans =)

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Sitter på jobbert en timma tidigare än vad jag egentligen brukar men så kan de vara. Denna dag har jag och Erica varit mkt effektiva må jag säga. Vi har planerat framtiden =) De ser rätt ljust ut just nu men de kan snabbt vända ! I morgon ska vi på mässa , företagsmässa kanske de heter , iaf hoppas vi att de blir intressant och lärorikt. Själv har jag aldrig varit på mässa så frågan är;
- Hur klär man sig?

Jag har varit dålig på uppdatera men de bättrar sig förhoppningsvis. De är intelänge kvar till vi åker upp till fjällen , i morgon är de endast en vecka kvar , UNDERBART!

Nu ska jag arbeta =)