Barnvakt

publicerat i Allmänt;
Denna lördag och söndag kommer jag spendera med mina små kusiner. Jag är barnvakt helt själv, över natten dessutom. Sigge min minsta kusin är bara sex månader men världens snällaste och Lucas är sexår och världens bästa.
Just nu sover de båda och jag är helt slut. Hur orkar Thomas och Jenny ha FYRA barn ?
De är inte bara en sak att tänka på men jag ska klara detta , i morgon om Sigge är frisk ska vi bege oss till badhuset annars blir de en mysig hemma söndag men de återstå att se.

Nu blir de tv sedan sängen!


En trött men glad Emma

min sjuka vecka..

publicerat i Allmänt;

..har enbart bestått av sängen! Har inte orka göra något inte ens blogg, då är de illa. Men i fredags tog vi oss en tur på affärer och enhel del inköp vart de. Tre tröjor , underställ , vantar och massa annat. Sedan fyra soffkuddar som passade perfekt hemma =) Nu behöver jag bara storstäda och köpa lite färg och så sen är lägenheten som bäst!

Tisdag och jag är sjuk

publicerat i Allmänt;
Tisdag min lediga dag och jag har feber. Varför? Igår på jobbet började kroppen svika mig och alvendon kunde inte få mig att må bättre så de va bara att åka hem lägga sig på soffan och sova.
Denna tisdag var verkligen inte som jag hoppats på jag hade massvis med saker att göra. Men nej sägen är mitt hem idag.
Men en sväg till affären var ett måste är man sjuk vill man ha mkt att välja på. När jag ändå klätt på mig och åkt iväg på affären gick jag in på HM och köpte en ny mjukisdress, man måste ha sköna kläder när man är sjuk .... Så här ligger jag nu med mysvovven och mysdress i sägen och tycker väldigt synd om mig!!


Hoppas er tisdag är bättre än min ...