Mobilblogg; har för tillfället lunch nu oc...

publicerat i ;

img_4099 (MMS)

Mobilblogg; har för tillfället lunch nu och befinner mig i ljusrummet (som tydligen ska göra en pigg) eftersom jag ej ha med min kabeln så jag kan visa bilder från igår så lägger jag upp en bild på min nya fina klocka!! Är den inte super snygg så säg =)  Nog om klockan de ända jag har i mitt huvud nu är att jag vill hem och börja tapetsera om i tvrummet och sätta upp lite nya huller osv men tyvärr tränger sig jobb före.. Hoppas vi kan börja i helgen iaf. Nu kallar jobbet =)

Fredag

publicerat i Allmänt;
Godmorgon kanske man inte ska börja med denna tid på dagen men jag gör de ändå. Hittills har min dag bestått av stress , stress och kaffe. Hade nästa glömt bort att jag skulle börja 1,5h tidigare idag men efter mycket om och men hann jag hit itid! Som tur var satt vera här och hon höll mig sällskap ett tag så dagen vart inte så tokig som jag först hade trott =)

Tyvärr så han jag inte ta med mig kabeln till mobilen så de blir inge bilder från gårdagens Sundsvalls tur .. Men nu är de iaf jobb som väntar de närmsta timmarna! Ha en bra dag!