Tisdag

publicerat i Allmänt;
06:30 kommer min väckarklocka att ringa nu i många veckor i sträck... Jag är super trött men förhoppningsvis vänjer jag mig snart =)
Nu är de slut på min ledighet ett tag framöver och de som står på agendan är jobb , jobb och åter jobb. Men de känns rätt kul på något vis, jag är rätt less på att vara ledig.
Så idag ska jag jobba , sen hade jag tänkt packa upp alla väskor som vi hade med oss i helgen, ingen av oss har orkat de ännu... Men nu måste jag åka iväg på jobbet, ha en underbart bra dag allesamman..

Midsommar helgen har passerat..

publicerat i Allmänt;

Nu har denna underbara midsommar helg passerat och vardagen har återgått till de normala. Jag hade fruktansvärt roligt på Salusands camping med underbart härliga människor och vädret var på topp. Dock ser jag ut som en räka nu för inte trodde jag solen tog på så mycket men ack va fel man kan ha!(de kommer mer bilder men för nu får detta räcka, bilderna är tagna
av Ida! )

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Godmorgon, vilket underbart väder det är ute idag. Har dock ingen aning om de är varmt men jag hoppas så innerligt att det är de! Gårdagen slutade med att vi tog tag och färgade utväxten på mitt hår samt blekte vi Ericas hår en aning. Så nu känner jag mig som en ny människa igen , eller?
Jag är trött som en galning idag och vet inte hur jag kommer klara mig igenom denna dag. De ända jag går runt och tänker på är Midsommar. JAG LÄNGTAR!

Men de som ska uträttas idag är först och främst tvätt, jag tvättade hela dagen igår och de som fortfarande är blött ska hängas ut i solen, sen blir de stor städ. Detta är min sista lediga vecka så på måndag börjar allvaret igen och håller i sig nästan hela sommaren. Kommer bli tungt men samtidigt börjar jag vara rätt less på att vara ledig. Så man kan gott säga att efter idag hinner jag inte städa så ofta som jag är van vid så jag tänker städa oerhört noga idag. Hoppas alla får en kanon dag!