Måndag

publicerat i Allmänt;
Igen... veckorna springer iväg och i morgon är de 1 juni sommar med andra ord. Nu har jag precis kommit hem från min livs värsta cykel tur från jobbet, motvind och uppförsbacke bra kombination ?
Sedan när man väl kommer hem så ser de ut som fan här hemma, kan man inte bara vara borta en natt utan att de ser ut som en soptipp här hemma? Så de fösta jag ska göra nu är att storstäda och sedan ska jag tvätta... Men jag får hoppas att detta fina väder håller i sig så man kanske kan ta lunch ute =)

Nu ska ja ta ut vårt lilla monster på han morgon prommenix , hoppas alla får en bra dag!


Idag kommer kaffe vara min bästa vän!

helgen

publicerat i Allmänt;


Ihelgen vart de party igen , ytterst trevligt måste jag säga =) Men nu blir de lungt ett tag får vi väll hoppas. Iaf så vart de förfest hemma hos oss sen utgång till Olearys!

Onsdag

publicerat i Allmänt;

Godmorgon , jag känner för att bara ligga hemma idag. Dra täcket över kroppen och bara kolla tv. Jag borde pallra mig ner till gymmet men inte gör jag de inte. Jag har blivit lat riktigt lat hur hittar man motivationen ?

Idag ska jag ner på stan för att klippa klor på Elliot, städa bilen samt lägenheten. Inte någon toppendag precis men ibland kommer dessa dagar också.
En himla rolig grej är att på Måndag åker jag , Erica & Ellen ner till IKEA!! Hur mysigt blir inte de , jag längtar men innan de kommer en hel helg full med jobb.
Nu ska jag ta och bita ihop och gå ner och städa lillabilen...