SNART ÄR DET SEMESTER

publicerat i Allmänt;
Snart är de semester för mig, eller ja i morgon står jag framför två veckors ledighet! Hur underbart är inte det? Bäst av allt är att Fredde också är ledig, oj så mycket vi kommer hinna hemma då =) Dock har jag denna arbetsdag kvar och sedan klockan 17:00 vidare till jobb nummer 2 för 14h jobb, samt ett litet möte vid 12:00 i morgon men därefter är de bara ledighet som väntas. Semestern kommer börja med en härlig kräftskiva med goa vänner ute på dödaskeppets ö <3

För att fira min semester passade jag på att beställa hem lite saker idag, lite olika väggdekorationer och matta till vår trapp.


Bild från www.Jotex.se

Tror detta kommer bli kanon i vår vita trapp upp till övervåningen. Sedan hoppas jag på en sväng till IKEA inom en snar framtid för jag är verkligen i behov av två stycken vitrinskåp samt nya stolar till matrummet.

Snabb mobilblogg; sitter just nu på jobbet...

publicerat i ;

img_7639 (MMS)

Snabb mobilblogg; sitter just nu på jobbet och har hela dagen framför mig. Men ikväll kommer denna goa tjej på bilden ovan med sin karl och käkar hos oss, så dagen kommer gå fort :)  Gårdagen vart mycket mysig först middag på Allstar sedan bio för första gången på år med min kärlek! Ne nu återgår jag till arbetet, ha en kanon söndag.

Mobilblogg; sitter på jobbet denna härliga...

publicerat i ;

img_5870 (MMS)

Mobilblogg; sitter på jobbet denna härliga lördag med feber och skaplig huvudvärk men vad gör det :) har hunnit med en massa saker jag bara förträngt, planerat höstens jobb, vattengymnastiken och kollat upp lite distans utbildningar :) dock är se sist nämnda rätt svårt när man inte riktigt vet vad man vill läsa! Men nu är de en timme kvar innan jag får gå hem för dagen, ska svänga förbi och hämta ut ett par skor som äntligen kommit och sedan iväg på middag och bio med mitt hjärta.