Ugglor!

publicerat i Allmänt;

Jag har många Ugglor här hemma i olika form och färg men min favorit uggla är från KG Design och jag äger bara en sådan och den är dock liten men väldigt söt. Men så i födelsedangs present fick jag de finaste ugglor jag någonsin har sätt, dessa är inte som några andra och är helt unika.

Min bästaste Erica hade nämligen målat ugglor åt mig;

Är de inte underbara så säg <3

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Godmorgon!

Strålande sol och fem plusgrader är perfekt att väder att vakna upp till, dock är jag fortfarnade krasslig och hostar lungorna ur mig... Men idag har jag ingen lust att vara sjuk så jag tar mig i kragen och har gjort en "att göra" lista.
Fredrik och elliot är i stan så jag har hela huset för mig själv och var passar bättre än att storstäda då? Sen hade jag tänkt ta mig en sväg upp på övervåningen och slipa lite så fredrik kan börja spackla när han kommer hem. För min del är de arbete med Jennyp som gäller i eftermiddag =) Känns skönt att komma iväg hemifrån när man har legat nerbäddad i sängen i flera dagar.


Jag framkallade några bilder för ett tag sedan och detta är helt klart min favorit, men jag tror att en ny lite tjockare ram skulla passa bättre.