7 Januari 2012

publicerat i Allmänt;
Godmorgon, eller snarare godförmiddag. Det är underbart att vakna upp och mötas av detta vinterland, det finns nästan inge bättre än när vintern bjuder på massvis av snö och behaglig temperatur. Jag och Elliot har varit ute på en kort morgonprommis och nu är de städ som gäller, julen ska städas bort och när man lix ska plocka bort den kan man passa på att rensa i skåp och lådor.

Fredde jobbar bara till lunch så förhoppningsvis tar vi tag i tvättstugan och målar klart sen kan man alltid hoppas på en skotertur =)

Tänkte visa tre julklappar jag fick av min underbara.


Nu ska jag återgå till städningen!

2012, det är dags att börja om igen...

publicerat i Allmänt;
Nytt år och nu tar vi tag i allt igen. Efter denna sorg måste vi börja om igen, hur orättvist allt är finns de nu inget mer vi kan göra.


Jag har nu bestämmt mig för att börja om med bloggen och lovar mig själv minst ett inlägg om dagen. Detta mest för att jag sälv tycker de är kul att kunna gå tillbaka och kolla på allt som har hänt.
Husrenoveringen har stått stilla nu i några månader och snart har vi tillräckligt med kraft för att fortsätta. Vi har kommit långt men har mycket kvar att göra, de som kommer vara prio 1 är källaren. Tvättstuga och garage ser just nu út som ett bombnedslag ..