Pyssla med pärlor

publicerat i Hemma hos oss;
Ikväll tog jag mig för ett pyssel jag länge vela prova men inte haft tid. Detta är att göra skålar av pärlor, för att vara min första gång är jag riktigt nöjd! I morgon ska jag nog prova göra lite större skålar och eventuellt lampskärmar. 
Ett tips är att inte använda så mycket olja, då kommer pärlorna glida ner! 

Jag gjorde två modeller, en djup och lite och en lite större som jag sedan klippte kanterna på för att få en "rakare" kant.Den med tillklippta kanter fick bli förvaring för alla dessa nycklar som man varje dag letar! Nog tror jag att denna kommer bli utbytt mot en lite snyggare men jag måste öva lite först! 

Ute i skogen!

publicerat i Allmänt;
Idag har vi varit i skogen hela dagen och hjälpt mamma och pappa med massa träd som fallit. Det är verkligen mysigt ute i skogen och är man några stycken är det faktist rätt roligt. Nu är det bakning som gäller, bullar ska de bli! 

Sista klippningen?

publicerat i Hemma hos oss;
Igår tog vi tag i gräsmattan vilket var lättare sagt än gjort. Den var i desperat behöv av att klippas men det har regnar var och varannan dag men igår trotts regn tog vi tag i de. Det var som ett gympass, jag var totalt slut efter och önskade att vi hade mindre gräsmatta .. 


Men detta var kanske sista gången man behöver klippa!?