Semestern är över och sommaren lika så,

publicerat i
Efter denna underbara sommar känns de helt okey att gå tillbaka till vardagen och allt vad det innebär. Vi har haft en kanon sommar med många roliga, härliga och glada dagar! Hösten är redan här nu och vi kommer få en väldigt annorlunda höst här hemma då Fredrik åker iväg till London i en månad för att jobba, han åker redan i veckan så denna månad ska jag starta upp renoveringen av övervåningen. Målet är att de ska vara klart då Fredrik kommer hem, på så vis kommer jag hålla mig sysselsatt efter jobbet hela tiden! 
Tanken är två sovrum och en toalett, vårt nuvarande sovrum på nedervåningen ska bli kontor så där behövs inte så mycket renovering lite ny färg på väggarna är nog de som behövs. 

Så nu har vi helgen fullproppad med att göra då vi precis fick reda på att han är hemma över helgen vilket vi inte trott men då har vi mer tid för mysiga frukostar och goda middagar! 

Så från och med nu kan ni läsa om renoveringen och vardagen här igen då jag tänkt uppdatera precis som innan sommaren! Kommentera inlägget här :