V.30!

publicerat i
Tiden går och vår lilla stjärna växer och utvecklas jag kan knappt förstå hur snabbt tiden har gått? V.30 redan? 


Hittade en rolig app där man kan se lillans hand växa vecka för vecka! 

Kanon julklapp!

publicerat i
Idag har vi prova ännu en av våra julklappar och denna är verkligen en kanon grej. Det har aldrig gått så fort att göra sallad någonsin, sedan samlas allt i en burk som har tillhörande lock så man kan förvara överbliven sallad till nästa dag. 
Det går både att riva, hacka och skiva saker med den och till de bästa, den tar inte mycket plats och den är väldigt väldigt lätt att rengöra!! 

Skötbord, mer kläder och tapeter!

publicerat i
Efter en heldag på stan så har vi nu efter många om och men köpt ett skötbord, vi har hört att det är något man inte använder så mycket och de håller jag med om men, vi har lite förvaring och med detta skötbord kan vi ha blöjor mm under. Sen så var de så fint att jag kunde inte motstå även dyna uppe på fick följa med, jag tycker verkligen färg och form har så fina saker och denna passade perfekt.
Nu ska jag bara hitta fina korgar att ha på hyllorna under skötbordet men det är ingen panik, vi börja ha de mesta nu barnvagnen kommer efter nyår lika så bilbarnstolen. De vi saknar är åkpåse och bärsele och bärselen kan vänta tills hon är här men en åkpåse ska vi nog hitta snart.. Jag får sådan beslutsångest och kan inte riktigt välja... 
Även en adidas overall fick hon idag och med de ska jag nu sluta köpa kläder till vår lilla flicka, jag tror de räcker nu? 


Hittade även tapeter till sovrummet så nu kanske vi kan fortsätta där uppe och snart flytta upp vår säng och börja göra kontor på nedervåningen.. Nu ska vi invänta hockeyn!