Ikväll ska vi på date.

publicerat i
Ikväll har Fredrik bokat bord på Allstar så efter jobbet idag så blir det raka vägen mot staden för en mysig middag bara jag och mitt hjärta! Som jag längtar, tror att denna arbetsdag kommer kännas väldigt lång... 


Jag är så lycklig att ha dig i mitt liv, du är den absolut bästa jag vet och jag kommer alltid att älska dig! 

Mars!

publicerat i
Nu börjar vi närma oss mars månad och denna månad innebär alltid en massa mysiga födelsedagsfirande på olika håll. Först ut är Sofia och Billy som har i morgon sedan är de bror som fyller år, sedan är det lilla Ella som blir ett år och sedan är de dags för mig att bli ett år äldre. Ja som sagt mycket firande och mysiga träffar är det som ska ske denna månad. 


I år är jag ledig på min födelsedag och dessutom är det en söndag så jag kan fika hela dagen om jag så vill! 

Vår känslor och nya blommor

publicerat i
Efter gårdagens härliga vårvärme så känner jag att mina vårkänslor börja krypa fram. Jag ha nu börja längta till sommaren med gröna gräsmattor, blommorna i rabatterna och framförallt så längtar jag efter ljusa kvällar. Det fick mig att köpa lite nya blommor igår när vi var in och storhandla, dock fanns det inte mycket till utbud med de jag köpte är jag väldigt nöjd över! Ska även byta ut i sovrummet men då måste jag in till en blomsterhandel!