Färdigmålat!

publicerat i Hemma hos oss;
Igår blev vi äntligen färdiga med målningen av tv-rummet samt matrummet och resultatet vart över förväntan! Jag är just nu obeskrivligt nöjd och det är med glädje jag går in dit. 
Jag måste bara köpa nya gardiner för panellängder känns inte okey längre, har hittat två fina som skulle passa utmärkt men då måste jag vänta till vi kommer hem innan jag beställer. En ny matta ska även få flytta in men då jag inte kan bestämma färg så får det vänta. 

Tvn har inte kommit upp än och därför kommer bilder på hela tv-rummet sedan och matrummet ser fortfarande ut som en byggarbetsplats med färgburkar, bygglampor och verktyg men det fixar nog mitt hjärta idag! 

Ensam hemma

publicerat i
Efter en härlig sovmorgon och en stor kopp kaffe så är jag snart på banan igen efter en helg med mycket slit och andra roligheter. Gårdagen bjöd på ett underbart dop, det var lilla Freja som vi alla ville fira och Nu är vi stolta gudföräldrar åt den lilla flickan som är bland de snällaste och sötaste som finns. 

Idag är jag ensam hemma då Fredrik jobbar 9-21 och Elliot är hos Peder, så jag ska röjjanundan och börja ställa tillbaka allt för nu är det färdigmålat! Resultatet blev strålande och jag är mer än nöjd, jag funderar nu på om jag hinner med sovrummet innan vi åket nästa vecka eller om det får vänta ... 


Fredag!

publicerat i
Efter en lång arbetsdag samt möte igår så kom jag hem efter tio och i vanliga fall brukar jag gå direkt och sova eftersom jag tillhör en av Sveriges kvällströttaste människa men inte igår inte! Direkt jag kom innanför dörren så åkte målarkläderna på och sedan var jag igång med renoveringen av matsalen och tv-rummet. Dock där vid midnatt gav jag upp och fortsatte mellan halvsex och sju i morse, målar armen tycker att det är bra att jag nu börjar jobba 08:00 så den får lite vila! Gud vad jag nu längtar till i eftermiddag när jag får fortsätta igen. Men nu ska det jobbas några timmar innan vi rullar mot stan för ärenden.