Lördagskväll på havet

publicerat i
Igår Efter lite jobb här hemma på gården packade vi ihop och åkte ut till Erica ocb Sofias stuga, Helt underbart att spela sällskaps spel och umgås. Idag fortsätter vi på hemma plan med lite skottning av jord innan det blir dags för middag i stan! 

05:35 god morgon semester

publicerat i
05:35 visade klockan när jag slog upp ögonen denna morgon är det såhär tidigt man ska vakna på semestern?... Fast jag ska ju iväg och jobba ett par timmar idag kanske kroppen känner de på sig? första gången under alla år jag har jobbar ska vi slå på stort och ha en heldags aktivitet på jobbet och detta vill jag inte missa, så några timmar på jobbet är vad denna dag erbjuder.

Gårdagen var en kanon dag, sista riktiga arbetsdagen gick utmärkt och efter en mysig midda med min kärlek så tog vi en långpromenad runt byn innan vi gjorde oss semesterfina i håret. Fredrik kör på tuppkam och själv tonade jag håret i lite mörkare nyans, fortfarande ljust men allt de gula är nu borta! 


Projekt sänggavel ..

publicerat i
Fyndade två väldigt fina dubbeldörrar i mamma och pappas ladugård idag som jag nu planerat att göra om till en sänggavel ... Om projektet lyckas återstår att se men om de går vägen kommer resultatet bli kanon! Två lager färg har dörrarna om det värsta har jag redan fått bort så i morgon är se slipning som gäller!