Söndag

publicerat i
Det blev inge julpyssel denna dag, tröttheten tog över men ett fantastiskt julbord bjöd iaf denna söndag på. Väldigt roligt att så många i denna lilla by deltog och julmaten var mycket god,  En stor eloge till de som anordnat detta! 

Eftersom jag tillbringat många timmar framför tvn så har jag hunnit beställa hem två julklappar en till bror och en till Sofia sedan har jag även beställt hem en spjälsäng, madrass, täcke och påslakan till bäbis så jag hoppas på snabb leverans! 


Den blev en vit säng och påslakan med fina stjärnor i grått och vitt, funderar även på de grå/vita med moln från färg&form.. Men de kanske är trist med samma färg på alla sängkläder ? 

Detta är iaf ytterligare en sak som kan bockas av från listan på saker vi måste införskaffa.. Nu ska denna Otroligt trötta gravida människa dricka en kopp te innan det är dags att försöka sova.. 

Att inte kunna sova ..

publicerat i
Det kanske är en blandning av graviditeten och denna skit förkylning men vaken är jag och de är oftast rätt lång tråkigt att bara ligga och se klockan gå ... Fast nu när julstjärnorna står i fönstren är det ganska mysigt och just idag så åker Fredrik och jobbar vid 05:00 så jag fick sällskap! 


Man ska egentligen inte klaga men ibland måste man bara, dagen kommer bli bra ändå! Idag är det dags för årets första julbord så jag hoppas verkligen kroppen orka med för det skulle vara väldigt gott med lite julmat. 


Nu är de jul igen!

publicerat i
Helgen började inte som planerat ... Två dagar med feber, halsont och hosta! Jag som hade planer på en massa julpyssel och annat skoj men istället har jag legat i soffan och tyckt väldigt synd om mig själv, nu på kvällen fick jag lite energi efter en stor kopp te och alvedon så jag har pysslat ihop en adventsljusstake. I morgon hoppas jag kunna göra den stora varianten samt plocka fram resten av julsakerna! 

Detta är resultatet av min egna ljusstake. 
Nu är det bara siffrorna som saknas men dom får jag fixa i morgon!