Paket mitt i veckan

publicerat i
Igår kom glossybox i brevlådan vilket var perfekt efter 14 timmar på jobbet med högt tempo och mycket, myclet folk.
Denna gång var de ögonskugga, rouge, läppglans med mera, väldigt rolig! Dagen på jobbet gick över förväntan och vi alla hade super roligt, planerna inför nästa år kan nu börja.. 


Idag blir det inte lika många timmar på jobbet, efter ett får jag lång helg och denna helg är Fredrik också hemma så då fortsätter renoveringen. Taket blev  målat i de blivande barnrummet igår och nu kan vi återgå till vårt sovrum på övervåningen som stått still lite för länge. Kläder och sparkar

publicerat i
Igår rörde sig vår lilla stjärna så pass mycket och länge att det inte bara var jag som kände, även Fredrik kunde känna för första gången att de verkligen är någon som växer i min mage! Känns verkligen konstigt när man kan lägga handen på magen och känna dessa rörelser, konstigt men alldeles underbart och varje gång blir de mer och mer verkligt att vi ska få en liten bäbis. Trotts de kläder stjärnan redan fått har de ändå varit rätt overkligt, det går riktigt inte att greppa men nu blir de mer och mer verkligt!! 

Vi har redan nu massa fina kläder och ett av alla favorit märken är villervalla, kvalitén känns underbar och färgerna är så fina! 

Nu ska jag börja ladda upp för årets längsta men absolut roligaste dagen på jobbet, HALLOWEEN checkar in hos oss på jobbet! 

Längtan!

publicerat i
Tidig morgon och kylan får mig att längta tillbaka till de gånger vi varit utomlands, hela familjen, inga måsten, dagar med lycka och glädje! 

Nu kommer de dröja innan de blir någon lång resa men det gör inget vi har så mycket att längta till men bara känslan att vakna upp i ett varmt land, dricka kaffe i solen, frukostbuffé och långa dagar i solen.


Jag längtar även till december och snö så det blir lite ljusare ute och julkänslan börja komma, inte för att jag är speciellt ivrig på själva julafton men bara det att alla gör sina hus så fina med granar och dekorationer i fönstren. I år ska jag vara ute i god tid med dekorationer både ute och inne, ljuslyktor och allt annat roligt som man kan pynta med.