Natt mat, check!

publicerat i
Lillan har precis ätit färdigt och somnat igen och själv ligger jag och funderar på om man kanske ska kliva upp ? Eller försöka att somna om? 

Idag är de majbrasa här i byn som står på schemat och jag hoppas att vädret vill visa sig från sin bästa sida, skulle regnet  dra förbi håller vi nog oss inne! 

Tänkte visa senaste tillskotten i lillans garderob, oj vad snälla vänner vi har och denna lilla dam har nu kläder ett bra tag framöver. Lillys mormor besökte nya barnbitiken minimi för några dagar sedan och där fanns ekologiska barnkläder dom är gjorda i bambu, kläderna är så mjuka och dessa kommer passa lillan perfekt i sommar. 


Detta är inte allt hon har fått, igår hade vi mycket efterlängtat besök av Vera som inte träffat Lilly och oss på tre veckor pga av jobb och vattkoppebarn. Lillsan fick den tuffaste adidasdressen, rosa + Leo mönster så underbart frän!
 

Tack, tack och åter tack för alla fina kläder! 
Tre av fyra sover!

publicerat i
Fredrik, Lilly och Elliot sover som stockar, själv är jag pigg och har försökt somna den senaste timmen utan resultat.
Kollar igenom gamla bilder och inser hur otroligt härligt vi hade det då vi sist var i Thailand. Hela familjen, fint hotell med kanon utsikt, god mat och en massa timmar i solen. Det är drygt ett år sedan vi va där och nästa utlandsresa är nog rätt långt borta men vad gör de, jag är så otroligt lycklig över att bara få vara hemma med min lilla skatt men lite värme hade vi gärna tagit trotts att vi är hemma!! Vart är våren ? Vi är rätt less på att de alltid ska blåsa. 
Nu är pappan i huset ledig två dagar vilket vi har sett fram emot, de blir ett lungt första maj firande för vår del, kanske tar vi oss en prommis till brasan här i byn. God morgon söndag

publicerat i
Vilken kanon helg vi har haft, Fredrik har varit ledig tre dagar så vi började Fredagen med en tur till stan där de bjöds på god lunch, shopping och storhandling. Efter middagen fick jag besök av mina fina tjejer och vilken mysig kväll vi hade, en massa prata och nu har alla träffat Lilly också. 
 
Igår fick vi besök av Carro, Pär och Loveli, vi har inte hunnit ses sedan flickorna kom till världen så nu har vi en massa söta kort på våra guldklimpar. Loveli är bara en vecka äldre än Lilly så våra flickor kommer förhoppningsvis följas åt genom sin uppväxt. 
'
 
Idag kommer dagen spenderas framför tvn då de är tokdåligt väder ute och vi äntligen inföskaffat oss en större tv i vardagsrummet så nu kan även jag se och läsa texten. Jag kanske ska ta mig i kragen och få till min tavlvägg som jag plockade ner för någon vecka sedan men inte hunnit bygga upp igen.