Första dagen avklarad!

publicerat i
Så var min första arbetsdag på 6 månader gjort, de var så roligt att vara tillbaka men givetvis saknade jag min lilla loppa. Men hon har de toppen med sin underbara pappa när jag är iväg så de är inget jag oroar mig över, men sakna de kommer jag alltid göra då jag inte är med henne. 
Tröttare än vanligt ikväll är både jag och Lilly, hon vek in årorna redan klockan åtta idag då hon bara sovit två gånger under dagen, men de kanske är en ny rutin? Själv ligger jag och spnar runt på en massa strunt medan jag väntar på att pappan ska komma hem från fotbollsmatch. De blir långa dagar då jag först jobbar sen byts vi av och Fredrik åker iväg, men så är de och vi har valt detta själva. 
I morgon efter arbetet ska vi träffa Carolina och Loveli för lite bus, lek och kanske någon promenad också. I morgon kväll hoppas jag på bra väder så jag kan spraya mina ramar som ska bilda tavelväggen i tvrummet, de ska gå i guld detaljer här hemma nu i höst och vinter. Så spännande! 
 
 
JAg är så otroligt nöjd över denna del i huset just nu, de är så fint. Så fina kort som pryder den tidigare vita,kala och tråkiga väggen. 
 
 
Här måste de ske en förändring, jag är så less på detta. Som tur är krävs nog inte allt för mycket jobb för att de ska bli mysigt och bra. Hur kommer de sig att man tröttnar så fort. För några månader sedan var jag så nöjd över detta tvrum, är de kanske bara jag som tröttnar fort? 

Söndag och helgen är över

publicerat i
Vi har haft Underbar helg tillsammans, vi har hunnit med en massa saker och nu är jag redo för en ny vecka. En vecka fylld av mys med min favorit tjej, massa jobb för oss båda, promenader och lite fix här hemma. Vi ska ta tag i övervåningen nu, igen! Men denna gång ska vi göra klart allt på en gång så vi kan flytta upp. Så spännande. Köpte även sprayfärg i helgen Så en hel del små make overs ska ske under veckan. Nu viker jag in årorna och inväntar morgondagen. 


Underbara flicka, så mycket glädje och kärlek. 

Ledig lördag

publicerat i
Hela familjen är "lång"lediga. Fredag, lördag och söndag får vi spendera tillsammans innan vi intar den tuffaste veckan sedan vår loppa föddes, jag ska jobba nästa vecka. Inte mycket men 07:30-14:00 måndag - torsdag ska och Fredrik ska då jobba från 15:00. De ska bli så otroligt spännande att återgå lite till jobbet med allt som händer där, som de ser ut nu kommer jag jobba en vecka varje månad så då har jag tre veckor ledigt. Spännande! Att vara ifrån Lilly känns tungt, men jag kommer ändå hinna spendera halva dagen med henne.
Men nu innan de drar igång så har vi två dagar ledigt tillsammans allihopa. Efter dessa dagar så är vi inte lediga tillsammans mer än en dag innan vi åker iväg på "semester" till stockholm. 
Vi åker iväg till huvudstaden för att vara med på 90års kalas, umgås med Fredriks släkt samt bara vara, jag och min fina lilla familj. Lilly ska för första gången flyga och de ska bli så spännanade att se hur de går, jag är nervös men vår glada flicka kommer nog klara de galant! Hoppas jag.. 
 
Men ännu är de tre veckor kvar innan vi är där och nu ska vi passa på att njuta av vår ledighet tillsammans, de är ännu bara jag vaken här hemma de andra tre ligger och sover så jag sitter och dricker mitt kaffe i lugn och ro medan jag funderar på vad dagen ska erbjuda. Igår tog vi en tur till stan för att införskaffa sittdelen till vår älskade Stokke stol och nya byxor till mig, jag har fram till nu bara haft mamma jeans och dessa är så förstora nu att de var på tiden att köpa nya. 
De kändes så skönt att kunna köpa en storlek mindre nu än innan jag blev gravid. Dock har jag lite kvar som jag ska träna bort så de blev bara ett par svarta fina jeans.
 
Höst/ vintergarderoben för Lilly växer och häromdagen kom denna underbara från Mini Rodini, så fin! Nu saknas bara underställ, tjocksockar och vantar sedan är vi helt redo för hösten, vintern och iskalla dagar. 
Det är inte de lättaste att fotografera denna lilla då hon aldrig vill vara stilla.