Tacksam!

publicerat i

Kroppen är helt slut och såhär spenderar jag min fredag, I sängen med godis, tidning och mitt lilla hjärta som inte lämnar min sida! 

Trotts att jag är slut i kropp och knopp så är jag oerhört tacksam över allt jag har i mitt liv, jag känner vår lilla prinsessa röra sig hela tiden i magen och jag kan knappt förstå att hon snart ska vara här med oss. Jag är tacksam att  jag har världens bästa människor I mitt liv som jag älskar till månen och tillbaka och vi har alla möjligheter att göra alla dagar till underbara! 

De finns så otroligt mycket mer jag är tacksam över men då skulle detta inlägg Bli så fruktansvärt långt. 


Britax - Zebra!

publicerat i
Nu har vi installerat babyskyddet i bilen och med de så var allt till vår lilla stjärna klart! Jag är otroligt nöjd över denna bilbarnstol, att jag inte tog en vanlig enfärgad utan att vi lyxade till de och köpte denna i zebra tyg. Jag förstår att en helsvart kanske är mer praktiskt men vad gör de ? 

Gåva från Apoteket!

publicerat i
Idag åkte vi mot stan för lite shopping som tyvärr fick ett snabbt slut då kroppen gav upp och illamåendet tog över totalt! Jag tror detta är resultatet av förra veckan då jag totalt ignorerade kroppen och inte vilade, de hårda golvet på jobbet har satt sina spår i ben och rygg... 

Men innan jag gav upp hann vi förbi Apoteket där vi köpte några krämer och lite olika produkter från MAM, i kassan fick vi även en babypåse som man får då man väntar barn. Tummen upp för de!