Torsdag!

publicerat i
Några timmars jobb, föräldrakurs och födelsedagsfika för bästa mamma! Så ser min torsdag ut, efter en natt med bra sömn känner jag mig rätt pigg denna morgon vilket är kanon nu när vi har mycket inplanerat. 

Vi fick de resterande sakerna från lekmer igår eftermiddag eller ja inte flaskorna från MAM men en babysitter och babybjörn bärsele och givetvis var vi tvungen att montera ihop allt direkt för att kolla hur de funkar,  babysittern/ vaggan tror jag kommer bli en hitt. 





De bästa med denna är att med ett enkelt klick går den att fäll ihop så den inte tar någon plats och även att den har en sele!

Babybjörn har vi inte riktigt lärt oss ännu så jag ska leta reda på en nalle så vi får öva. 


De blev inte den bärsele vi tittat på först men även denna får användas från 3,5kg så de blir perfekt! 


 

Nu längtar vi efter vår flicka!

publicerat i
Efter många dagar utan energi och ork till annat än jobb så är jag nu pigg igen! Att inte kunna sova går bra ett tag men nu på slutet har de varit riktigt tufft, så nu varje dag har jag infört obligatorisk vila någon timme och det känns mycket bättre. 
Vi har börja längta så otroligt mycket efter vår lilla flicka som inte är allt för långt borta nu (hoppas vi) v.34 i måndags och vi är snart helt redo för vår nya familjemedlem. Nästa vecka kommer den fina vagnen och bilbarnstolen, idag kom en beställning från lekmer.com med blöjor pch våtservetter och detta är något vi absolut kommer fortsätta med. Tre dagar och sedan stod paketet på bron med ca en  månads förbrukning av blöjor samt våtservetter. 




I vecka kommer även en babysitter/ dagbädd som man kan flytta runt här hemma, blir perfekt att ha på nedervåningen och även ett startpaket från MAM med lite flaskor, tuttar och någon hållare till tuttar.  



Föräldrakurs

publicerat i
Idag var vår första föräldrakurs, lite tveksam till en början men efteråt kändes de kanon bra för både mig och Fredrik, jag är så glad och tacksam att även han är så intresserad och framåt i dessa situationer! 
Nu ser vi  fram emot nästa träff framförallt för att träffa de andra blivande föräldrarna men också för ett nytt ämne som ska diskuteras och den information vi kommer att få. 

En arbetsdag kvar innan vi tar helg och efter jobbet i morgon ska vi gå på hockey! Inte för Att jag är speciellt intresserad av hockeyn i sig men just de att bara åka iväg och göra något man inte brukar känns väldigt roligt! 


Nu ska denn trött kropp krypa i säng och ladda inför morgondagen..