Mysig dag på stan!

publicerat i
Eftersom regnet öste ner igår åkte vi mot stan för lite höst shopping, fika och mys. Idag ska vi mot Nordmaling för att äta lunch med Fredriks mormor och morfar. De blir mycket fika, onyttig mat men en massa mysiga dagar då vädret är så dåligt. Hur länge ska solen lysa med sin frånvaro? Fredrik har två veckor kvar av semestern så jag hoppas nästa vecka bjuder på kanon väder. 

Nyaste tillskottet

publicerat i
I söndags samlades vi alla tjejer, vi som hållt ihop sedan barnsben för en mysig dag tillsammans. Vi fick även träffa Ellens nya lilla flicka. Tänka sig att för några månader sedan var vi tre gravida och nu är två av dessa magar borta och istället har två underbara flickor kommit till oss, snart kommer även den tredje bäbisen då Emelie och mickes bäbis skulle komma den 28. Men ännu vad jag vet är bäbisen kvar i magen men kommer vilken dag som helst! Så spännande.
 Lilla fina bäbis. 

Vi fick även en massa fina saker i bröllopspresent och Lilly fick också fina fina saker. 

Tack så mycket Emelie och Micke för besticken , Ellen och Jocke för klänningen och hårbandet och Sofia och Billy för ljuslyktan, boken, servetterna och zebran! 

Fina fina vänner!

publicerat i
Förra veckan fick vi besök av Carolina, Pär och Loveli. Lillys fösta kompis! Med nio dagar mellan våra flickor är de så otroligt roligt att följa våra hjärtan och så roligt då vi få umgås med varandra. Nu börja dom se varandra och snart kommer dom kunna sitta och leka tillsammans. 

De blev en god grillmiddag och mycket prata, fina vänner! 
Vi fick en superfin ljuslykta som kommer lysa så mysigt i höst och vinter.