Rum för Lilly

publicerat i
I höst hoppas jag att energin och tiden finns för att färdigställa lillans rum samt vårt sovrum på övervåningen, egentligen är de inte mycket kvar men ändå känns de inte som någon hög prioritet då vi har ett fint sovrum redan. Samt att Lilly sover i vårt rum, men ändå skulle de vara kul om hon har ett eget där alla hennes kläder och saker får plats. 
Men vi har nu börja leta möbler och annan inredning och vi har beslutat att köra på en serie från Ikea! Där kan man lätt byta färg om hon i framtiden skulle vilja de. Nu snöar jag lätt in på ljusrosa  och med dessa möbler kan man byta ut dörrarna istället för att köpa helt nytt. 

Jag tror att detta skulle bli kanon, förutom att den stora garderoben nog få vara helvit och inte rosa. 
Textilierna kommer vara vita till stor del förutom någon filt skulle jag tro. 
Miffy kaninlampan har jag redan sedan jag såg den första gången bestämt att hon borde ha, men även färg och form har en hel drös med fina saker i deras moln serie. Tavlor och hyllor har jag inte hunnit med att titta på men som sagt än är de ingen stress! 


Finaste koftan!

publicerat i
I helgen var min farmor och Janne förbi och lillan fick den finaste koftan. Den är så fin! 
De små detaljerna, formen och hela utseendet är perfekt. Dessutom passade den otroligt bra på vår lilla stjärna! Hon fick även en fin fin body som är mjuk som sammet. Tack! 


Sjusovare!

publicerat i
Mitt hjärta har fortfarande inte vaknat och klockan är snart 09:00, hon vaknade vid 06:00 i morse och åt men somnade om direkt igen. Vilken sjusovare! Det har hon ärvt av sin pappa minsann. 

Igår påbörjade jag storstäd på hög nivå här hemma, innan Lilly och Fredrik hade vakna hade jag plockat isär, dammsugit och lyft ut soffan! Under dagen fortsatte jag med tvättande och städande men blev tyvärr inte klar så Idag hoppas jag lillan är sugen på att fortsätta städa här hemma.  
Jag älskar att rensa, sortera och sedan veta att allt är tipp top här hemma, men med ett lite barn har jag fått släppa på de lite med nu när hon sover så pass bra hinner jag en hel del.