Bus med babblarna

publicerat i
Första advent igår och dagen var en super dag. Började med en massa mys, jag och min lilla loppa. Hon fick de sista babblarna i samlingen så nu har hon dem alla. I lördags fick hon en av mormor och morfar då vi rände runt på stan och igår de sista. Oh vad hon gillar dessa figurer! Efter frukost och en sväng för att hälsa på mormor och morfar åkte vi på adventsfika hos Ellen och alla mina favoriter var där. Gott fika och mycket trevligt sällskap, Erica hade köpt julklapp till alla små så de blev paketöppning och sedan mer fika. 
Lilly somnade som direkt bilen började rulla hemåt efter timmar av bus. Vi avslutade kvällen med knäck och mys mina föräldrar. 

En kanon söndag med andra ord! 

Julklapps letande

publicerat i
Igår spenderade vi dagen med mormor och morfar i stan för lite julklapps spaning och massa mys. Lilly passade på att provsitta en Bob på lekbutiken. Fredag med tre barn

publicerat i
I fredags fick jag och Lilly spendera kvällen med Nova och Kim och som vanlig då dom är hos oss så är det pannkaka som blir middag och så även denna fredag. Alla nöjda och glada även Lilly fick sig lite pannkaka. 
Efter middagen bjöds de på en massa bus, leka och sedan fredagsmys framför idol.