Långt mellan gångerna.

publicerat i
Nu är de långt mellan gångerna jag hinner skriva här inne, tyvärr. Under de senaste dagarna har vi hunnit en massa roliga saker. Jag har varit och jobbat, vi har varit och käkat god mat på stan, julklapps shopping och middag med mina bästa vänner och deras familjer. 
 
Hittils har vi hunnit att köpa alla Lillys julklappar och bilder på de kommer i nästa inlägg. I morgon ska jag nog ta tag och beställa alla de andra julklapparna till nära och kära, sedan måste vi kolla över allt julpynt vi har och vad som saknas. De ska bli så otroligt mycisgt att vara här hemma på jul! 
 
Just i detta nu sitter vi framför tvn och lillan har precis somnat efter ett kvällsbad med en massa bus och lek. Hon älskar bada och duscha! Men ikväll kom hon isäng i rätt tid, igår hade hon väldigt svårt att somna då vi hade besök av mina bästa vänner och deras familjer. Vi käkade grillat och skålade för allt roligt som hänt på slutet. Lilly var på sitt bästa humör trotts att hon inte hade sovit mer än 30 minuter på hela dagen, hon somnade strax innan halv elva på kvällen. Vår fina, snälla flicka! 
 
Hittade inga passande bilder till detta inlägg så bjuder på denna goding. Tänk så fort tiden går, nu far hon fram snabbt mellan rummen här hemma och har så mycket energi och är alltid så glad. 
 
 

Lata dagar

publicerat i
Vilka dagar dessa två har varit, bara mys och små fix. Vi rensar och sorterar i lugnt tempo här hemma och medan Lilly  sover passar jag på att kolla runt på julklappar. 
Ikväll är de dags för en runda på Ica maxi och en sväng för att införskaffa några tröjor och bodys till den lilla då hon vuxit ut de mesta. 

Vi hade blåbärs premiär häromdagen som slutade med att Lilly och matstolen fick ta en dusch.. Och vilken hitt hon tyckte de var så blåbär blir de garanterat med av. 

Lilly godkände

publicerat i
Äntligen en mat som Lilly inte hatar, hittills har hon vägrat mat men denna gick hem även om de tar lite tid mellan tuggorna så tyckte hon om den. Nu fortsätter denna dag med rensning då släpet ska fyllas och vi ska en sväng på återvinningen ikväll! Äntligen ska jag passa på att kasta, de är så otroligt härligt att göra sig av med skräp som bara står, synd bara att de tar sådan tid.