Första flygningen, första semestern!

publicerat i
Vi befinner oss nu nere i huvudstaden och lilla loppan sköter sig exemplariskt! Första flygningen gick överförväntan och hon charmar allt och alla här nere, två dagar har nu gått och vi har de så bra. Ganska intensvit men bra. 

Gårdagen bestod av en massa besök hos alla här nere och idag har vi gjort stan och bara myst. Första semestern med min lilla familj, som jag älskar dessa två. 

Här kommer en blandning av bilder.

På solgränd!

publicerat i
Igår spenderade vi kvällen "heman hos" Linus och Sofia, deras blivande hem är snart klart och igår skulle de grävas plintar för garaget. Eftersom lillan tog sina två  sprutor igår så kändes de passande att hålla oss sysselsatta då hon var lite mer grinig än vanligt men så fort vi kon hemifrån var hon sitt glada jag. Skönt att ha dessa sprutor ur vägen och nu är de länge till nästa gång! I övrigt gick läkarkontrollen bra och vår lilla loppa är helt perfekt! 
Huset kommer bli så fint och de ska bli så spännande då den riktiga färgen målas på. Finaste overallen

publicerat i

Denna fina kommer loppan glida runt i nu när vintern kommer, även då den blöta våren kommer så håller hon sig varm och framförallt torr då den är vattentät.