God morgon onsdag.

publicerat i

Lilly sover, Fredrik jobbar och jag ligger här super trött men de går bara inte att somna, har försökt sedan 05:30 utan resultat. Illamåendet är tillbaka dock inte alls såpass att jag behöver vara helt stilla utan mer ett illamående som att allt gungar.
Idag väntar en massa packning, skåpar och lådor ska tömmas och jag tänkte få till lite struktur på hur och vad som ska flyttas först.
Vår nya lägenhet får vi tillgång till redan i morgon men jag hoppas givetvis på nycklarna idag även om jag vet att de mycket säkert inte blir så. Hoppas kan man.
Vi kommer flytta allt så fort de går och komma i ordning direkt, huset har vi kvar minst en månad till så vi ska slippa stressa med städning osv. De känns skönt!
Men att komma in i lägenheten så Lilly hinner bo in sig lite innan bäbisen kommer känns väldig viktigt. Dock vet man ju inte när bäbisen tänkte göra entré men förhoppningsvis stannar den minst två veckor till.

Magen i v.35... Tänk att de ligger ännu en liten bäbis där inne, de känns fortfarande helt sjukt att vi ska bli en till i familjen. Vem hade kunna trott detta för tre år sedan.

Vi är så otroligt lyckligt lottade och trotts att denna graviditet inte alla varit enkel på något sätt så är jag tacksam. Nu är vi så nyfikna på om det är en lillebror eller lillasyster som kommer om några veckor. Fredrik tror lillebror, jag är osäker och ändrar varje dag.

Huset är sålt!

publicerat i

Som rubriken säger har vi nu sålt vårt hus och börjar vårt äventyr i väntan på något annat i en lägenhet. Både spännande, skrämmande och otroligt roligt! Samtidigt lite skönt också.

Efter många diskussioner, för och nackdelar kom vi fram till att sälja detta hus som vi under de senaste sex åren renoverat. Vart vi hamnar efter lägenhet är ännu oklart samt när och hur de blir. Vi var inne på ett nybyggt nu direkt men har valt att landa på obestämd tid i lägenhet.

Soliga kvällar

publicerat i

Vilka fantastiska kvällar vi haft nu de senaste dagarna. Jag och mitt hjärta har varit ute och busat, gungat och gått på promenader. Gärna till fåren tycker Lilly eller bärbuskarna.