De är tyst här inne.

publicerat i

Men alltså vilken jäkla höst vi har haft, det har varit den absolut bästa MEN samtidigt den sämsta, kan de vara så? Måste jag välja så säger jag ändå bästa trotts alla tunga dagar vi haft. Vi har ju världens bästa Lilly här hemma och dessutom fick vi My som kom och gjorde vår familj komplett! 


Givetvis beror de dåliga på sjukdomar som kommer och går. Fredrik ligger i magsjuka IGEN... jag har aldrig någonsin varit med om någon som kan sova så mycket som honom första dygnet sov han säker 20 timmar och detta dygn tio och han är inte vaken än! Förhoppningsvis vaknar han upp piggare idag men de återstår att se. 

Jag och barnen har flytt sovrummet och bor i tv-rummet så mysigt men alltså vår extra säng är bland de hårdaste och så oskön, min kropp skriker efter sömn och en ordentlig säng nu. Barnen sover bra och vaknad efter nio, känns skönt att inte väcka Lilly då vi är lediga från förskolan (även om hon inte är där speciellt ofta) till den 9/1 men då börjar vi om med ny inskolning och tre dagar varje vecka. Blandade känslor men då är de dags att skola in på riktigt och få lite rutiner på vår vardag! 

Alltså Lilly världens bästa Lilly, hon är glad, snäll, omtänksam. Hon pratar oavbrutet till och med i sömnen, nu kan man prata med henne "på riktigt". Vet inte hur man ska förklara men föra en ordentlig konversation! Hon är tjurig och har ett jäkla humör ibland men de är bra med egen vilja (oftast i alla fall) vår stora fina tjej. 


Igår klippte jag hennes hår för första gången, ja jag har ju klippt luggen men denna gång klippte jag bort Fyra/ fem centimeter så nu ser håret betydligt tjockare och rakare ut. Det är dock svårt att få en bra bild då hon aldrig är still. 

Nu väntar en mysig frukost med Lilly och gigantisk stor kaffekopp medan pappa och lillasyster fortfarande sover.

Det är mycket nu.

publicerat i

Anledningen till tystnaden är att Fredrik jobbar sjukt mycket denna vecka samt att vi försöker få till familjetid då han väl är hemma. Lilly sover dessutom så dåligt om nätterna nu de senaste dagarna medan My sover som en stock! Förkylningar är också på besök.


Men nu jobbar han bara idag (hela dagen från morgon till sena kvällen) och i morgon sedan lugnar de sig lite. Men snart är de jul och då blir han ledig igen. Som vi längtar! 

Idag är planen stt ta sig iväg till lekparken och sedan hemma mys mer än de blir de nog inte. 

Vi har haft hem Elliot på besök i veckan och Lilly har varit helt till sig, hon älskar honom. Men nu är han tillbaka hos världens bästa Linus och sofia som hjälper till med att ha honom tillsvidare. 

My är livrädd och får panik då han skäller och han gillar inte riktigt lägenhet, han kommer inte till ro här och för mig blir de ett stressmoment då jag vet att jag inte riktigt har tid för honom så han har de så mycket bättre hos dom just nu. 

Pepparkakshus

publicerat i

Igår var de premiär för att bygga pepparkakshus här hemma, allt gick så bra och jag hade aldrig kunna tro stt Lilly kunde sitta still och hjälpa så länge. Oftast är hon less efter bara någon minut men igår kunde hon sitta till vi nästan var klar och hjälpte till gjorde hon. Så duktig och noga!

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe oxh bara njuta medan de båda sover, förhoppningsvis en timme till!