Soliga dagar

publicerat i
De blev riktigt bra väder igår trotts en rätt molnig morgon, vi tog oss ut på en prommis runt byn med sällskap av Katarina sedan blev de kaffe och lek. Lilly har sovit så otroligt bra sedan fredrik åkte. Hon känner nog på sig att vi båda behöver sömnen lite extra nu då vi är själva. 



Inatt vaknade hon endast en gång ?!? Jag minns inte när de hände senast. Och då kom hon isäng vid 22:00 åt vid 03 och sedan gjorde morgon vid 07:30. Helt perfekt! 

För tillfället tar hon sin lunch vila och jag fixar tvätt med en liten paus förstås. När min skatt vaknar igen ska vi ta oss en prommis i dagens fina väder. 

Utan pappan

publicerat i
Idag är det dag tre utan pappan här hemma och vi klarar de galant, jag var så otroligt nervös. Över vad vet jag inte men att vara helt ensam har jag aldrig riktigt varit. 
Igår hade vi finbesök av mina bästa vänner och barnen busade på och vi myste på, Erica stannade över natten men åkte på jobbet innan vi ens klivit upp. 
Lilly har förövrigt sovit som en prinsessa de de tre senaste nätterna, vaknar en gång vid 03 och en gång vid 06 sedan sovit till åtta nio vilket känns så skönt! 



Idag har vi en promenad inplanerad men inte mer än så, jag hade hoppats på lite sol men tyvärr ser de väldigt grått ut. 




11 månader

publicerat i
11 månader blev min absoluta favorit igår! Så mycket glädje, kärlek och lycka man får av denna lilla flicka. De bästa jag har.