Magsjuka, förkylning och magont

publicerat i
Vilken helg detta blev. Jag är allt annat än utvilad lika så resten av familjen. 
Fredrik skulle haft jobb helg och jag var inställd på en lugn helg med massa mys med min lilla flicka. Redan på lördag morgon vid 08:00 innan vi hade vaknat var Fredrik påväg hem från jobbet. Magsjuk! 
Jag och Lilly vaknade upp med världens förkylning och som inte detta är nog så fick vår stjärna panik ont i magen och var näst in till otröstlig inatt, ingen magsjuka har dock visat sig... 

Nu fortsätter vi vila! 


Lördag.

publicerat i
Lördags morgon och morgon mys i sängen. Fredrik åkte på jobbet redan vid 06 denna morgon och vi vaknade runt åtta vilket är lite tidigare än vanligt men vad gör de. Att få mysa i vår säng med min absoluta lilla favorit är bland de bästa som finns. 

Denna lördag har inga planer förutom att försöka bli friska, så jobbigt att vara tät i näsan och hosta. 

Igår körde vi pyjamas hela långa dagen och mitt busfrö är en riktig klätter apa. V


Vi åt en sen middag då pappan jobbade eftermiddag och jag överraskade med hemmagjorda biffar, egen gjord sås och blomkålsris. Perket fredags kväll! 

Nu är de dags för blöjbyte och frukost.

En vecka sedan.

publicerat i
Med mycket som händer här hemma har tiden inte riktigt funnits för att skriva något. Vi är tok förkylda och pappa Fredrik jobbar mycket. 

I tisdags åkte vi till flygplatsen för att vinka hejdå till mormor och morfar och gammel mormor och morfar som åkte till Jamaica, tänk så härligt. Vi är så avundsjuka men nästa gång får vi följa med. Vi har hunnit köra FaceTime med dem så vi har sett hur underbart härligt dom har de där borta.