Veckan full med bus och lek.

publicerat i
Denna vecka är de full fart när de gäller allt, vi har hunnit med så mycket både bus och lek men även här hemma.
Vi träffade upp Ellen och barnen i början av veckan för att besöka lekparken i hörnefors, Lilly är helt tokig i gungorna. Dock var vädret inte helt på vår sida men vad gör de med tre glada barn och kanon sällskap till mig. 

Vi har även hunnit haft Loveli och Carolina på besök. Våra tjejer kommer nog följas åt genom allt skulle jag tror, dom leker och busar så bra tillsammans. Dom sprang fram och tillbaka genom huset och skrattade. Så härligt! 
Hemmagjord glass provade vi även på av aprikospuré, en efterrätts burk man köper på affären. Tummen upp för de tycker Lilly som skulle ha både min och hennes glass. Igår var de stan som stod på schemat för inhandling av midsommar mat samt kläder till mig. Har gått i samma kläder nu i flera veckor. Tre fina klänningar och en kofta. Perfekt! Nu saknas bara byxor och kanske någon tröja, men utbudet är verkligen dåligt så de får vänta till vi åker ner till Stockholm om någon vecka. 

Måndag!

publicerat i
Igår bytte vi vecka med bäbis i magen så det är idag precis 103 dagar kvar till BF. Herregud vad tiden går fort denna gång! 
Förövrigt har Fredrik åkt iväg och nu väntar en LÅNG arbetsvecka med ofantligt många timmar på jobbet för honom, bara idag jobbar han 08:00-20:00. 

Så årets midsommar blir inte som vanligt, det blir jag och min flicka men förhoppningsvis kommer han hem till middagen iaf.  

Men måndag igen och ny vecka, Lilly sover fortfarande och jag börja fundera på att starta dagen. 

Dagens planer är att fortsätta med röjning är hemma, säckarna med skräp tar snart över hela garaget men när vi är färdiga kommer de vara värt de! Allt slit. 

Jobbar på trots ledighet!

publicerat i
Vi jobbar och sliter här hemma för stt få huset i ordning och alla saker ska få sig en bra plats. Igår tömde vi den blivande toaletten på övervåningen och strukturerade upp allt i ett förråd i källaren. Jisses vad man samlar på sig saker. Tur var att Erica och Tobias kom till oss så vi fick lite extra hjälp. 
Idag är de källaren som ska få sig ett lyft och sedan är det storstäd utan dess like som gäller! Ikväll vill jag kunna somna med vetskapen att allt är så fint de kan bli. 
Lillys "nya" bord och stolar ska få sig ny färg också, de ekar rätt tomt i hennes rum ännu. Vårt sovrum är inte lika viktigt.