Storasyster

publicerat i
I slutet av september utökas familjen, Lilly blir storasyster och vi blir tvåbarnsföräldrar. Det kommer skilja ca 1,5 år mellan Lilly och syskonet som vi ännu inte vet om de är en lillebror eller lillasyster. 
MEN! Hur fantastiskt är det inte att vi får uppleva detta igen, de är ganska långt kvar ännu och mycket kan hända  men det känns så otroligt bra. Jag är så lycklig att få gå igenom detta ännu en gång. 

Lilly är de absolut bästa som någonsin hänt, hon ger oss så mycket glädje, kärlek och lycka varje dag och nu händer de igen en bäbis till. Jag är så otroligt tacksam. 

Denna graviditet har hittills inte varit lika lätt som med Lilly, jag har mått så ofattbart illa och gör de fortfarande. Vissa dagar mer än andra men även om de är tufft så är de väl värt de. 


Tänk vad man kan ändra sig, för några år sedan fanns detta inte ens i min vildaste fantasi, alltså två barn och dessutom väldigt tätt mellan barnen. Då kunde jag tänka mig ett barn och nu känns detta som en självklarhet. Det känns som jag skrivit redan helt underbart och jag är överlycklig! Det ska bli så spännande. 

Fortfarande sjuk

publicerat i
Igår kom vi hem från några härliga dagar i fjällen trotts en sjuk Lilly, usch vad jobbigt då hon är så hostig och har så mycket slem. Men frisk luft skadar inte, vi har tagit de otroligt lungt och bara myst. 

Men de känns så skönt att vara hemma igen där alla leksaker finns och men inte behöver tänka på att andra kan bli störda av hennes sömnlösa nätter. 
Nu fortsätter vi vila dock är de väldigt svårt då hon trotts att hon är så hängig är väldigt rastlös. 

Påsk semester

publicerat i
God morgon, här vaknade vi tidigare än vanligt och detta beror inte på att vi är extra utvilade här på hotellet i saxnäs. Nej vi har en liten flicka med hög feber och förkylning. 
Allt började redan igår med feber men humöret var ändå på topp så jag trodde de bara var de nya tändernas fel. Men trotts detta gick bilresan så otroligt bra och Lilly var nöjd hela vägen. Kvällen igår var inte alls så rolig då förkylningen blev värre och lillan var väldigt ledsen innan hon väl kom till ro och somnade. 
Men nu efter lite alvedon leker vi med ytterligare en födelsedags present som morbror Linus och moster sofia hade med sig då dom kom hit igår. 

Det blir en lugn dag för oss här borta med massa mys och kanske en promenad i det fina vädret. 
Dom andra får nog ta skotrarna själva och ta sig en efterlängtat tur på fjällen. 

Såhär såg utsikten ut vid halv sex denna morgon. 
Nu längtar vi till frukosten öppnar.