Ut på stugan

publicerat i
Idag efter en produktiv förmiddag med en massa små saker som blev fixade packade jag bilen med diverse olika saker och åkte med min flicka till stugan för att hälsa på mormor och morfar. Alltså de är så ofattbart fint där ute, de spelar ingen roll om de är vinter eller sommar de är så härligt att komma ut dit! Vi blev bjudna på middag och till efterrätt min absoluta favorit annanaspaj, lyx. 
Efter några timmar var de dags att åka hem och hela vägen höll jag tummarna att Lilly inte skulle somna i bilen och med lite sång och film var hon vaken ända hem så jag trodde vi skulle följa förra veckans rutiner med kvällsfika vid sju och sedan sova.. Men inte, här har vi busat på ända till nu!! Klockan Är halv elva! Vad hände? 

Men nu sover hon sött i sin säng och de ska även jag göra. Fredrik jobbar sent och kommer hem inatt någon gång. 


Söndag, morsdag och sol.

publicerat i
Söndag igen och ledigheten är över, Fredrik jobbar idag så vi firade morsdag redan igår. Jag fick fina Skoskåp till hallen som jag länge tittat på och sedan middag på resturangen bara Fredrik och jag. Nog hade jag önskat att han även idag var ledig men efter lunch blev jag och mitt lilla hjärta ensam men inte går de någon nöd på oss, solen har varit framme hela långa dagen så de har blivit en massa bus, lek och fika hos mormor och morfar! 
Min lilla somnade redan klockan åtta efter ett långt bad i baljan så nu är jag helt ensam, Fredrik kommer hem någon gång inatt så jag har redan nu krupit ner i sängen och läser lite. En tidig kväll blir de. Nu saknas bara en stor, stor rund spegel ovan för dessa. 

Så glad men så tjurig

publicerat i
Alltså de är helt fantastiskt underbart hur glad Lilly är nu när hon äntligen är frisk. Jag hade nästan glömt hur de är stt ha ett barn som bara skrattar hela tiden. Men tjurig är hon också då de är saker hon inte vill blir hon arg som ett litet bi på en sekund, tur de går över lika snabbt igen. Nog för att jag ibland låter henne få sin vilja igenom (ganska ofta) bara för att hon inte ska bli så arg. Men att  byta blöja eller klä på sig är just nu de hon hatar mest av allt. Men åter till hennes glada humör, så har vi så otroligt riktigt varje dag trotts att min kropp är rätt trött fortfarande efter alla sömnlösa nätter då hon var sjuk men de är saker man lätt glömmer då vi busar på. 

Favoriten just nu är att vara ute och framförallt kolla på fåren som går just utanför oss. Vi måste ta tag och göra en lekplats här hemma så vi kan vara ute ännu mera.