Ut i stormen!

publicerat i

Idag packade jag ner barnen och gav oss ut i stormen, hade lovat att besöka lekparken och då är de bara att hålla de man lovar och klä sig efter vöder!
En sväng förbi förskolan han vi också med, Lilly sover och om två minuter är de dags att vakna. Hon ville inte alls lägga sig efter lunchen idag då de var alldeles för spännande att leka! Typiskt då hon vaknade så tidigt och chansen att sova lunch tidigt fanns men icket, sen sovning idag igen så de blir nog inte så tidig kväll här. Hade hoppats kunna ändra tiderna lite, bättre att vakna tidigt och isäng tidigt.
Speciellt då hennes tider på förskolan är 9-11:30... Men innan nästa vecka ska vi nog löst de så vi kan leka lite med alla barn! De blir så stressigt om hon vaknar just innan 09 alltid skönt med tid och mys på morgonen innan man ska iväg.

Morgon mys lite för tidigt!

publicerat i

Lilly vaknade då Fredrik klev upp, klockan hade precis blivit 07:10 och de är lite väl tidigt tycker även Lilly som tyvärr inte kunde somna om. Så nu dricker vi välling och kaffe med massa mysiga filtar i soffan framför barn-tv då lillasyster inte har vaknat ännu.

Idag måste vi verkligen ta oss ut och få lite luft, de senare dagarna har vi bara haft en massa lek och bus inne.
De blir lätt så då man är lite halv förkyld, de känns som att vi har någon form av evighets förkylning. Alla är lite halv hängiga så jag tror nog vi skulle må bra av lite luft!
Det får nog bli gungorna på gården på förmiddagen. Nu ska vi snart göra i ordning lite frukost men lillasyster verkar ta ordentlig sovmorgon.

Kompis bus och badhus

publicerat i

Igår blev en bra dag, Fredrik jobbade förmiddag (han slutade 14) rätt skönt då han åker långt innan vi vaknat och kommer hem lagom efter vilan på dagen.
Igår fick vi besök av Loveli och Carolina som även stannade på lunch vilket var otroligt mysigt. Det var en överlycklig Lilly som äntligen fick träffa sin Loveli igen efter alldeles för länge. Tjejerna busade på och de var en trött Lilly som somnade direkt dom åkt. När Fredrik kom hem blev de att packa ihop badväskan och åka på badhuset där de badades för fullt och Lilly har nu lärt sig att ta sig fram med puffar helt sjölv, vår duktiga flicka. My var nöjd de två timmar vi var borta och vi avslutade givetvis badet med glass! Lite den middag och lek innan sängen, de blev en helt perfekt dag.