Mitt i natten

publicerat i

Alla sover och jag borde sova jag med? Men icket här ligger jag klarvaken och funderar på belysning hit hem, just nu har vi inga fönsterlampor så de är rätt mörkt i alla rum förutom tv-rummet där vitrinskåpet lyser upp. I Lillys rum står hennes underbart fina miffy lampa men de är allt när de kommer till mysbelysning hemma hos oss.
Nog om lampor! Hur gick gårdagen? Jo tack det gick betydligt bättre än dagen innan, de blev ändå en väldigt sen kväll då Lilly somnade samma tid ( 22:30 ) som kvällen innan, jag hade hoppats på stt få isäng henne vid nio. Det blev några tårar men långt ifrån vad de var dagen innan!

Det började med att tjejerna sov från lunch och vaknade vi 14:15 då blev de mellis i soffan.

Efter mellis packade jag hop båda mina flickor och tog en promenad ner till lekparken som ligger vid affären. Första gången med två barn, jag var löjligt stolt och Lilly var så nöjd. Efter lite lek i lekparken rullade vi hem till gungorna vi har här hemma på gården.

My var nöjd i vagnen hela tiden vilket gjorde allt väldigt lätt. Efter middagen fick vi besök av mamma och pappa vilket gjorde Lilly överlycklig.

Ne nu ska jag mata My innan jag fortsätter med min skönhetssömn för natten.

Planera en lång helg.

publicerat i

Fredrik är iväg på jobbet 12 timmar sedan tar han helg, tre hela dagar med oss ochde gäller att planera helgen på bästa sätt.
Lilly ska på förskolan i morgon ( 9-11:30 ) men sedan är vi lediga. Efter helgen jobbar Fredrik sju dagar sedan går han på semester och vi får en hel månad tillsammans sedan är de bara några veckor innan de är dags för julledighet. Vi har de rätt bra ändå trotts att jag är lite nere, de vänder nu.
Jag är redo stt släppa allt negativt och se på allt de underbara som jag har. Från och med nu är de slut på tårar (hoppas jag) och jag vill bara vara glad med min fina fina familj!

Åter till helgen, i morgon efter förskolan är de dags att ta en premiär tur till stan. Lilly behöver nya skor och halskrage. Freja fyller tre år så ett paket till henne ska vi också hitta.
Lördag ska Fredrik och Lilly på kalas då håller jag mig hemma med My. Söndagen hoppas vi på bad på badhuset. Känns som en kanon helg!

My och Lilly har fått så fina saker nu då My föddes. Här inviger My sin nya mössa och vantar som hon fått av farfar Håkan, så mjuka och fina.
Även bodyn har hon fått från Fredriks faster och kusin ❤️

Tusen tack!

De blir bra!

publicerat i

Efter mitt lite väl negativa inlägg på morgonkvisten måste jag göra ett lite mer positivt nu såhär efter en god lunch tillsammans med min älskade man.

Lilly är hemma från förskolan nu och idag hade de gått rätt bra, lite ledsen vid lämningen i morse samt lite ledsen vid lunchen men idag hade hon iaf ätit. Under dessa två inskolningsveckor har hon endast ätit två gånger så de är positivt att potatismos och bröd gick hem idag.
Humöret var på topp då hon kom hem och efter några få minuter sov hon och sover fortfarande. Idag ska hon få sova tills hon vaknar även om de blir lite senare läggning ikväll då hon sov så lite inatt.

Fredrik fick hem ett stort paket kläder idag som vi beställde förra veckan med tröjor och t-shirts vilket var välbehövligt då han endast har två ordentliga tröjor och tre skjortor kvar efter flytten.

Idag är de nog dags att leta rätt på kameran och försöka ta lite fina bilder på mina små stjärnor.